Å oppleve Guds død  | Podcast

Å oppleve Guds død | Podcast

Å Oppleve Guds Død | Podcast

Noen ganger spaserer du for å tenke på noe. 
Noen ganger spaserer du for å ikke tenke på noe. 
Noen ganger tenker du på gamle hager, på ufruktbar ungdom, på smerten og sorgen som fortsetter i solen, på ord og gater, på muskelsvinn, på menn som gråter av frykt i mørke land, på kvinner som ler i noens favn, når venene deres avgir oliven i orgasmen..

Spaser, spaser motvillig, motvillige bein, spaser i rommets volum, spaser hele fortauet og bredden på de travle gatene, passere forbi små og store butikker, se på de fargede menneskene og svarte kråkene og svart og svart, og en dyp stillhet av kaotiske stemmer i tankene dine.

Du går og går så mye at når du kommer til deg selv, ser du trinnene dine, som stormer over pannen til en gjeter som er profet, en følelse sier stille i hjertet ditt: Dette er de samme æreløse som, i guds navn, som ikke finns, har ødelagt land og land.

Nå, stille og utvilsomt, fjerner du uroen i deg. Det er på tide å gjøre ferdig alt. Komposisjoner av musikk, hus som tømmer whisky ved daggry på kalde netter, og kirkeklokker som gjør de nakne engler gravide om våren, sommeren og høsten.

Bla natten. 
Bla uten grunn. 
Bla fra det første ordet. 
La meg gå til det som er igjen i hjertet mitt. 
Fyll Gud i de mørke salene i kveldens tidsalder, med sår og stjerner.

…………………….
Podcast Nr: 5
Å oppleve Guds død | Podcast
Forfatter og Regi: Nama Jafari
Stemmen i lydmiks 1: Lise Eriksen Merethe
Stemmen i lydmiks 2: Kjartan Monsen
Vert: Ali Djabbary
Gjest: Sam Bannister
Cover design: Nama Jafari
Mix and adjusting the sound: Nama Jafari
Oversettelse: G.T, Ali Djabbary, Marit F. Wiik
Produsert i samarbeid med Nordic Black Theatre
music: Be Free by Derek Clegg | Crossroad Metamorphosis by Hayvanlar Alemi 
music from the internet
Where from: freemusicarchive