To Moskushjort I Leilighet Nr. 96, Oslo | Lydmiksing

To Moskushjort I Leilighet Nr. 96, Oslo | Lydmiksing

To moskushjort i leilighet nr. 96, Oslo | Lydmiksing

| Denne episoden er dedikert til alle kvinner og menn som blir mishandlet i sine hjemland når de avslører sin seksuelle identitet og legning. |

Nama Jafari: Da jeg børstet håret hennes, var det som om jeg løp i en tett furutrær skog. Jeg ønsket å børste håret hennes i timevis, som solen som hadde spredt den gyldne kjolen hennes over bladene. Hun satt alltid ved sengen min og jeg børstet håret hennes. Hun sa at håret mitt var lengre, Jasmine, jeg har klippet det kort. Det svarte håret hennes og duften hennes ville overvelde meg. Jeg fortsatte å børste håret hennes og en gang i blant kom jeg nærme henne og lukte på håret. Med latteren hennes kjente jeg at hun visste at duften av håret hennes gjør meg gal. Å se på “Malin” var som å se på et stykke av himmelen. Jeg skulle ønske jeg kunne holde på dette stykket av himmelen for alltid. Jeg ville også holde på den sarte kroppen hennes, ikke bare den milde sjelen hennes. Jeg visste at jeg burde gjøre noe, for ikke å miste denne sjansen. Jeg ønsket å ha hennes sjel og hennes kropp med hver fiber i mitt vesen, og nå var den beste sjansen. Et sted hvor det ikke fantes store skoger eller enorme fjell, et sted større og ukjent, ved sengen, i mitt nye hjem, nr. 96 i en av Oslos gater, var hjertet hennes uberørt.
…………………….
Lydmiksing Nr: 10
To moskushjort i leilighet nr. 96, Oslo | Lydmiksing
Miksing og justering av lyden: Nama Jafari
Støttet av Kulturrådet