Om sommeren, år senere | Podcast

Om sommeren, år senere | Podcast

Om sommeren, år senere | Podcast

Nama Jafari: I et sommerhus tok tiden alt fra meg, først barndommen, så ungdommen. Etter det, steiner hvor mine maleri notatbøker. Hvis jeg fant en jevn stein ved elven eller på gaten, ville jeg umiddelbart gå mot den, ta den, og neste dag male en bit av minnene mine på den med en pensel og en eller flere farger. Jeg kunne forstå steinene og ville snakke med dem. For hver av dem hadde jeg en spesiell farge, jeg malte min tristhet med en farge og min lykke med en annen farge.
 
Den fjerde steinen:
Kjolen hennes er dekket av røde blomster. Når vinden blåser langt bort, ruskes et vell av gullhår i luften.
 
Den niende steinen: 
Jeg hadde fanget en fisk fra elven, gule kuler faller fra munnen min.
 
Den trettende steinen:
Før disse imaginære grenene og bladene kan vokse sine røtter i drømmene mine…

……………………..

| Samtale |

Et sted, mellom ukedagene, en veldig tidlig morgen, ble denne episoden spilt inn, i et hus der det var et bord fullt av fargerike ord. På tallerken der ordene viste frem fargene sine og forfatteren valgte en farge; Limegul eller solgul, sjøblå eller røykblå, vinrød, kirsebærrød eller granatrød …
 
Min gjest i denne episoden er en kreativ forfatter, som kjenner hennes publikum godt og bruker en sterk form og rikt innhold i forfatterskapet. Hun elsker å skrive!
Min gjest, Anneli Klepp, skriver barne og ungdomsbøker. Anneli leser en del av boken sin for oss på slutten av denne episoden.
……………………..
Podcast Nr: 27
Om sommeren, år senere
Forfatter og Regi: Nama Jafari
Gjest: Anneli Klepp
Stemmen i lydmiks 1: Trond Kristiansen
Stemmen i lydmiks 2: Annette Poulsen
Cover design: Nama Jafari
Mix and adjusting the sound: Nama Jafari
Oversettelse: Poopak Jamshidi, Lise Eriksen Merethe
Støttet av Kulturrådet
……………………..