Å Omdefinere Strukturen Til Ordet “Farvel” | Podcast

Å Omdefinere Strukturen Til Ordet “Farvel” | Podcast

Å omdefinere strukturen til ordet “Farvel” | Podcast

Nama Jafari: Det var august, og hendene mine skjenket en død fugl, i morgenrødens røde farge. Var jeg Gud, blandet de døde menneskene med farger i august, sprutet dem opp i himmelen, i forskjellige tider? Nei, jeg var ikke Gud.
Var det min straff å måtte fortsette å leve? Nei… men jeg kunne høre stemmen din i marerittene mine.
Er det tvist som renner gjennom meg hele tiden? En kamp mellom ødeleggelse på den ene siden, og behovet for eksistens på den andre siden. Ja, jeg er den sedimenterte smerten i ordene som er det vanlige språket i hele verden. Ja, jeg står og ser på bitene av den revne kroppen min. Ja, det var meg, hver torsdag med å spille slegge i såret. Ja, jeg likte gledene mine, det var min mest virkelige prestasjon, i min smerte. Ja, jeg tok mine uskarpe, grå dager i armene mine for å overleve de kommende mørke dagene. Fraværet av lyd var et tegn på noe. Det var august, og hendene mine skjenket en død fugl, i morgenrødens røde farge. Var jeg redefineringen av strukturen til ordet “Farvel”?
……………………..

| Samtale |

Foran røttene til trærne, punktert inn i fjerde etasje på skolen, i det ordnede kaoset av omvendte kropper, i mengden av mennesker som har forvist vingene mot solnedgangen, på tidspunktet for søvnløsheten min som er en av mine melankolske vaner, ble denne samtalen dannet.
Min gjest kjenner godt til narrative elementer. Romanene hans inneholder en sterk historielinje; karakterene, utfordringene og scenene er fantastiske! Han har erfaring med ulike typer kunst. Min gjest er Terje Torkildsen. Terje leser en del av en av bøkene sine på slutten av denne episoden.
……………………..
Podcast Nr: 29
Å omdefinere strukturen til ordet “Farvel”
Forfatter og Regi: Nama Jafari
Gjest: Terje Torkildsen
Stemmen i lydmiks 1: Annette Poulsen
Stemmen i lydmiks 2: Trond Kristiansen
Cover design: Nama Jafari
Mix and adjusting the sound: Nama Jafari
Oversettelse: Poopak Jamshidi, Lise Eriksen Merethe
Støttet av Kulturrådet