Ettersom dagene har gått | Podcast

Ettersom dagene har gått | Podcast

Ettersom dagene har gått | Podcast
     
Nama Jafari:
Når du går gjennom vinden, når du har drukket whiskyshoten din og venter på at bartenderen skal ta med ølglasset ditt, mens i går kveld, og de to nettene siden, og i kveld, og i morgen kveld, og i natt etter i morgen, var du søvnløs og så på snøen. Når årets siste dager går forbi uten å holde på noen minner. Når du har mareritt etter mareritt, levende mareritt om at øynene dine er fylt med nåler, der en revolusjonær organisasjon har lagt noen dollar og en føllpistol i postkassen din, et mareritt der du står midt i en grammofonplatebutikk i en av Oslos gater og produserer denne podcasten på tidspunktet for hjerteeksplosjon. Min gjest i denne episoden er en psykolog, poet, essayist, litteraturkritiker og barneskribent. Hør Helge Torvund! Helge leser et av diktene sine på slutten av dette programmet.

……………………..
Podcast Nr: 36
Ettersom dagene har gått
Forfatter og Regi: Nama Jafari
Gjest: Helge Torvund
Stemmen i lydmiks: Malin Rojahn Olafsen
Cover design: Nama Jafari
Mix and adjusting the sound: Nama Jafari
Oversettelse: Poopak Jamshidi, Lise Eriksen Merethe
Støttet av Kulturrådet
……………………..