Men Alle Hadde Sin Egen Mørke | Podcast

Men Alle Hadde Sin Egen Mørke | Podcast

Nama Jafari:
Noen ganger overvelder alt hjernen min.
Jeg stod ved siden av Munch-museet og tenkte: Livets bunt er sammenfiltret i alle dimensjoner, og det virker som om jeg stadig er ute av stand til å løse opp denne forviklede bunt. Jeg måtte dra hjem, til sengen min, under teppet mitt. Likegyldig til alt som skjer, uvitende om verdens stygge tumult. Jeg hadde nådd et punkt der ordene hadde mistet sin betydning, og enhver foreslått løsning for å forbedre individets tilstand virket vulgær, obskøn, og grunnløs. Disse dagene ønsket jeg bare å høre på folk, og det var nok, ingenting mer. Jeg var i Munch-museet ganger laget dette programmet med karakterer hvis hjerter var fylt med navnløse følelser, følelser bare de selv ville forstå.

Min gjest i denne episoden er en nyoppdaget forfatter. Hun har nylig publisert sin første roman. Min gjest er Nadine Mackell. Denne episoden begynner med at Nadine leser et stykke fra romanen sin, Eva/Ida. Jeg inviterer deg til å lytte til Nadine.

……………………..

Podcast Nr: 44
Men alle hadde sin egen mørke
Forfatter og Regi: Nama Jafari

Gjest: Nadine Mackell 

Stemmen i lydmiks: Malin Rojahn Olafsen

Cover design: Nama Jafari

Mix and adjusting the sound: Nama Jafari

Oversettelse: Poopak Jamshidi, Lise Eriksen Merethe

I samarbeid med Oslo kommune