Kallima | Podcast

Kallima | Podcast


Nama Jafari:
Ved siden av Garmanngården, Rådhusgata 7 i Oslo, ventet jeg på at kjæresten min skulle komme, så jeg kunne klemme henne og kysse henne. Ved siden av en av de eldste stående bygningene i byen, som er rød i fargen og hvis levninger dateres tilbake til 1622, hun tok hånden min og sa, Alle fortjener noen, slik at de kan se inn i øynene deres og si, ‘Du er nok, Du er perfekt med alle arrene dine.’

Min gjest på dette programmet er en dyktig forfatter, hun har skrevet bøker for barn og tenåringer så vel som for voksne. Min gjest i dette lydlaboratoriet er Tyra Teodora Tronstad. Etter å ha lyttet til Tyra, hør på et utdrag fra romanen hennes «Det finnes ingen grenser for gult».

……………………..
*Kallima er en slekt av sommerfugler som hører til gruppen Kallimini i den store familien flikvinger (Nymphalidae). De er store og kraftige, tropiske sommerfugler. Den mest kjente arten er indisk bladsommerfugl (Kallima inachus), som med lukkede vinger har en slående likhet med et vissent blad.
……………………..

Podcast Nr: 47
Kallima
Forfatter og Regi: Nama Jafari

Gjest: Tyra Teodora Tronstad

Stemmen i lydmiks: Malin Rojahn Olafsen

Cover design: Nama Jafari

Mix and adjusting the sound: Nama Jafari

Oversettelse: Poopak Jamshidi, Lise Eriksen Merethe

I samarbeid med Oslo kommune