Prosessen med uregelmessige former om natten | Podkast

Prosessen med uregelmessige former om natten | Podkast

Prosessen med uregelmessige former om natten | Podkast
Nama Jafari:
I Dronningens sto jeg var øverste etasje på Cinemateket og sa til min venn, folk er generelt ekspresjonistiske malerier med veldig sterke striper av abstrakt fantasi; Kanskje noen ganger med verkene sine, heller de mot surrealisme.
Overdrevne farger som sitter sammen i sterk kontrast og urolige og utålmodige linjer er deres viktigste egenskaper.
Tematisk er naturen til stede i deres sinn mer enn noe annet: stilleben, blomster og selvfølgelig trær. Et tre er et konstant og tilbakevendende element, som en unik melodi som dukker opp på nytt hver gang i ethvert menneske.
Jeg nippet til whiskyen hellet i glasset med is og sitron og sa igjen: Jeg tror den sentrale kjernen i hver karakter er formet av måten en person møter sin ensomhet på. Nå enten i form av å rømme og fornekte det, eller akseptere og omfavne det.
Så tiet jeg og satte meg ned og lagde det 50. podcastprogrammet.
………………

| Samtale |

Min gjest på denne podcasten er en animatør, illustratør, designer, regissør og produsent. Min gjest er Magnhild Winsnes. Hennes grafiske roman “Hysj” har vunnet flere prestisjetunge priser. Magnhild har jobbet som animatør på flere animasjonsproduksjoner, inkludert animasjonen «Den danske dikteren» regissert av Toril Cove. I 2007 vant denne animasjonen den beste animerte kortfilmen ved den 79. Oscar-utdelingen. Jeg inviterer deg til å lytte til huns ord.
……………………..

Podcast Nr: 50
Prosessen med uregelmessige former om natten
Forfatter og Regi: Nama Jafari

Gjest: Magnhild Winsnes

Stemmen i lydmiks: Malin Rojahn Olafsen

Cover design: Nama Jafari

Mix and adjusting the sound: Nama Jafari

Oversettelse: Poopak Jamshidi, Lise Eriksen Merethe

I samarbeid med Oslo kommune